1

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΣ

Τίτλος: Μάρκετινγκ
Συγγραφείς: Αγγελος Μ. Παντουβάκης – Γεώργιος Ι. Σιώμκος – Ευάγγελος Σ. Χρήστου
ISBN: 978-960-14-2960-1
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ
Κωδικός Εύδοξου: 50659640

***

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ: ΜΥΘΟΙ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ

Ξεκινώντας και εμπνεόμενοι από την πολύχρονη ακαδημαϊκή και επαγγελματική απασχόληση των συγγραφέων με το μάρκετινγκ, αυτό το βιβλίο προσπαθεί να δείξει στον αναγνώστη που θα το επιλέξει τη φιλοσοφία, το κίνητρο, τη δομή αλλά και την πρακτική εφαρμογή του Μάρκετινγκ σήμερα.

Με εύληπτο τρόπο λοιπόν και σταδιακή προσέγγιση θα διαπραγματευτεί και θα σχολιάσει:

Τους «Μύθους» που … κατατρέχουν το Μάρκετινγκ όπως  για παράδειγμα ότι το μάρκετινγκ είναι οι δημόσιες σχέσεις, οι πωλήσεις, η διαφήμιση, η επικοινωνία.

Τις «Αλήθειες» του Μάρκετινγκ που εστιάζονται στην ικανοποίηση του ανθρώπου- πελάτη ή όχι της επιχείρησης  μέσα από ένα «μείγμα» πολιτικών  που γεννά το περίφημο «ανταγωνιστικό πλεονέκτημα» και που άλλες φορές απαντά αμυντικά σε κινήσεις ανταγωνιστών και άλλες φορές «επιτίθεται» στον ανταγωνισμό με στόχο πάντα τον πελάτη.

Τα «Μυστικά» του Μάρκετινγκ όπως αυτά εφαρμόζονται στην πράξη και αναφέρονται σε τρεις τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος: των Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, Της Ναυτιλίας και του Τουρισμού. Μέσα από μία σειρά παραδειγμάτων και εικόνων κάθε Τομέας ξεχωριστά αποτυπώνει και αποκαλύπτει τα … μυστικά του για τον πιο μυημένο ή πιο ενδιαφερόμενο αναγνώστη.

«Μύθοι», «Αλήθειες» και «Μυστικά» του Μάρκετινγκ αναμειγνύονται στο παρόν βιβλίο, υποστηρίζονται και με σύγχρονη αναφορά στον ιστότοπο του βιβλίου όπου εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι μπορούν να αναζητούν πρόσθετες πληροφορίες ή επίκαιρη βιβλιογραφία με στόχο να μεταφέρουν τη γνώση και τις εμπειρίες των συγγραφέων στη νεότερη ή και στη μεγαλύτερη γενιά

Ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την προσπάθεια αυτή.

Στην παρούσα σελίδα παραθέτουμε ενδεικτικά κεφάλαια του βιβλίου. Επιλέξτε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα κεφάλαια σε PDF:

0ο
εισαγωγή & περιεχόμενα – Read PDF
0ο
κεφάλαιο – Read PDF
0ο
κεφάλαιο – Read PDF
0ο
κεφάλαιο – Read PDF
0ο
κεφάλαιο – Read PDF